Nyheter

Helios Innovations ett av 33 bolag på Ny Tekniks lista

nov 16, 2023

Vi är glada och stolta över att meddela att Helios Innovations har valts ut till Ny Tekniks prestigefyllda 33-lista för 2023! Denna lista lyfter fram Sveriges mest lovande teknikföretag och vi är hedrade att vara en del av denna exklusiva grupp.

Ny Tekniks 33-lista är en årlig sammanställning som identifierar och uppmärksammar de mest innovativa och banbrytande teknikföretagen i Sverige. Att bli utvald till denna lista är ett erkännande av vår framstående vattenreningsteknik och vårt engagemang för att skapa en renare och mer hållbar framtid.

Vår teknik, som utnyttjar lågtempererad indunstning och ett cellulosabaserat packningsmaterial, har visat sig vara både effektiv och hållbar. Vi har arbetat hårt för att utveckla lösningar som kan hantera de mest utmanande vattenreningsbehoven, inklusive PFAS-rening, och detta erkännande är ett bevis på vår framgång och potential.

Vi vill tacka Ny Teknik för denna ära och vi ser fram emot att fortsätta vår resa mot att revolutionera vattenreningstekniken. Tack till vårt fantastiska team, våra investerare och alla som har stöttat oss på vägen.

För mer information, klicka här!